Bedrijfsuitje & groepen

Teamuitje / Bedrijfsuitje / Inspiratie sessie / Relatie event / Eindejaarsfeest / Nieuwjaarsfeest / Jubileum of gewoon een heerlijke avond uit !

Tasty Comedy is uitermate geschikt om met een groep te bezoeken. Samen met collega's, teamgenoten of zakenrelaties een avond lang genieten van scherpe comedians en heerlijke gerechten.

Voor het opvragen van een offerte of  informatie over groepsaanvragen (vanaf 10 personen) kun je contact met ons opnemen via het contactformulier op deze pagina. Ook kun je direct mailen naar rick@tastycomedy.nl. Voor vragen over groepsaanvragen kun je ook bellen met 0541 583426 (alleen tijdens kantooruren). Wij kunnen dan een offerte op maat maken. Speciaal afgestemd op al jullie wensen.

Indien een gewenste datum niet voorkomt in het speelschema kunnen we deze altijd toevoegen indien het aantal personen dat toelaat. Informeer via ons contactformulier hiernaast voor meer info. Informeer ook naar de speciale ruimtes die additioneel gehuurd kunnen worden om vooraf met collega’s te vergaderen en of te borrelen met prachtig uitzicht op zee ! 

Tevens is de ruimte exclusief te huren voor events op maat op dagen dat er geen reguliere Tasty Comedy Show plaats vindt. Mail daarvoor naar evenementen@tastycomedy.nl