Eventlocatie

Één van de meest bijzonderste eventlocaties met tal van mogelijkheden

Laat uw event onze zorg zijn!

Tasty Comedy bevindt zich op een geweldige locatie; de Pier van Scheveningen! De Pier is net geheel vernieuwd en staat bol van de leuke, gezellige eetkraampjes en barretjes met natuurlijk aan het einde van de Pier het recent geopende reuzenrad. Door alle ontwikkelingen is Scheveningen weer helemaal hot met voldoende parkeermogelijkheden in het centrum van de randstad.

De gezellige ronde ruimte van Tasty Comedy is van alle gemakken voorzien en biedt mogelijkheden voor veel verschillende events. Alle audiovisuele mogelijkheden zijn aanwezig alsmede een compleet geoutilleerde keuken en diverse catering mogelijkheden. Ook is het mogelijk om de ruimte te boeken met eigen catering invulling.

Organiseer uw event bij Tasty Comedy met een prachtig 360 graden panoramisch uitzicht op zee. Additioneel zijn er diverse ruimtes bij te boeken zoals een compleet ingerichte boardroom waar men kan vergaderen.

Bruiloften / presentaties / Borrels / seminars / nieuwjaarsborrel / personeelsdagen / teambuilding / high tea / high wine / speciale wijn events i.s.m. bekende sommeliers / Thema feesten / etc.

Vraag vrijblijvend een offerte op bij :

Evenementen@tastycomedy.nl